WIE BEN IK?

J a c q u e l i e n ,

 

Mijn naam is Jacquelien de Boer, 47 jaar en geboren en getogen op de Veluwe. Samen met mijn gezin, 2 dochters van 8 en 10 en mijn ondernemende man woonachtig te Ermelo. De detailhandel loopt als een rode draad door mijn leven: zowel de ervaring als verkoopster maar ook later als manager en zelfstandig onderneemster heeft mij gebracht waar ik nu sta.

Kijkend naar de retail – die een transitie heeft doormaakt en het bovendien zwaar heeft – besef ik dat er nog zoveel kansen zijn om deze markt niet alleen online maar juist ook offline te bedienen. Winkels worden gezien als een verlengstuk van de online kanalen. Echter, begint de beleving van de keuzes die we maken niet bij de sfeer in een stad of dorp, een straat, een winkel, een product? Of juist bij dat winkelgezicht? Een winkel waar je alle oprechte hulp krijgt om de juiste keus te maken en je “waar voor je geld” krijgt zonder gedoe!

Retail is echt mijn ding, Een klant blij maken geeft een “job satisfaction” en veel waardering zodat klanten je fans worden. Het verschil kunnen maken en verwachtingen van een klant overtreffen is voor mij elke dag een uitdaging. Positiviteit en denken in oplossingen is voor mij de basis van de juiste sfeer op de vloer.

Graag wil ik ondernemers de spiegel voor houden. Vanuit mijn gevulde rugzak wil ik mijn expertise inzetten, anders te leren kijken, maar ook de pijn benoemen en de kans te laten grijpen die er heus is, En te ontdekken dat een nieuwe aanpak je een boost geeft en waarmee je vooruit kan. Winkels zijn leuk, ze maken een straat gezellig en hebben een toegevoegde waarde voor een stad of dorp. Niet alleen op de stoep, maar ook binnen op de winkelvloer.

Hoog tijd om te kijken naar de mogelijkheden, ik help je graag.

Werkervaring
In 1985 gestart met mijn eerste baantje bij de Hema, met de koekjes, kaas en vleeswaren, het helpen van de klant in het weekend, en klanten werden vaste klanten, hoe gezellig en leuk is dat. Naast school veel gewerkt als parttime en fulltime (in vakanties) verkoopmedewerker bij kleding- en bloemenwinkels en in 1994 gestart als fulltime filiaalmanager bij een grote dames mode winkelketen in Harderwijk, Apeldoorn, Zwolle, Hoorn, Zeist en Amersfoort. In 1998 ben ik doorgegroeid van Shopcoach naar Sales manager in regio noord-oost- en zuid-Nederland.

In 2003 gestart als zelfstandig onderneemster te Harderwijk en in 2018 ons 15 jarig bestaan gevierd.